Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Blagdan Svih svetih; Mise i molitve, odrješenja i blagoslov grobova na župskim grobljima

Katolici diljem svijeta danas slave blagdan Svih svetih, dan na koji se slave svi sveci, kako oni već kanonizirani, tako i oni koji to još nisu.

Na današnji blagdan i na sutrašnji Dušni dan prisjećamo se svih nama dragih ljudi koji više nisu s nama, njihove grobove uređujemo cvijećem i uz molitvu palimo svijeće. Sjećamo se danas polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježjima i svih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata koji su svoje živote položili na oltar domovine.

Misa i molitva odrješenja u Župi Sv. Marije Magdalene je u Župnoj crkvi u 16 sati, a sutra u 16 sati u Sv. Marćela. U Župi Sv. Ilara misa za pokojne i pojedinačni blagoslov grobova je na groblju Sv. Ilara u 15.00 sati, a 2. studenoga u Sv. Stjepana u Kuparima u isto vrijeme. Nakon mise zajedničko odrješenje i pojedinačni blagoslov grobova u platu je 2. studenog u 8.30. U župi Svete Ane misa i ofićatura je u 10.30, a u Župi Velike Gospe u 15 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn