Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zbor Župe Sv. Ilara nastupio na trećem adventskom koncertu „Nebesa odozgor rosite“

Četrnaest zborova iz raznih dijelova Dubrovačke biskupije nastupilo je jučer na drugu nedjelju došašća na trećem adventskom koncertu „Nebesa odozgor rosite“ održanom  u crkvi Male braće.

Među crkvenim zborovima biskupije i ove godine se predstavio  zbor Župe Sv. Ilara iz Mlina s voditeljicom s. Ivankom Crnčan.

 - Hvala što ste svoj glas dali na raspolaganje Riječi i što će zahvaljujući i vama i vašem pjevanju u našoj biskupiji, u našim liturgijskim zajednicama, uvijek Riječ moći postajati tijelom - poručio je članovima okupljenih zborova dubrovački biskup mons. Mate Uzinić, a pozdravne riječi je uputila i članica vijeća profesorica Marija Brčić koja je kazala kako je ovo treća godina da Vijeće za kulturu i znanost organizira ovaj adventski koncert koji je s radošću prihvaćen kao dio putovanja prema Božiću te da svake godine sudjeluje sve više zborova. Zahvalila je članovima zborova i zborovođama na odazivu, kao i svima koji ih podupiru.Na koncertu su nastupili zborovi i zborovi župa Sv. Ivana Krstitelja iz Ponikava (voditeljica Teja Barović), Sv. Vlaha iz Stona (voditeljica s. Marija Jovanović), Katedralni madrigalisti i Katedralni zbor župe Gospe Velike iz Dubrovnika (voditeljica Maja Marušić), Svih Svetih iz Blata na Korčuli (voditeljica s. Juliana Beretić), Svetog Križa – Gruž (voditeljica Marija Brčić), Svete Obitelji iz Mokošice (voditeljica Mara Manjić), Svetog Nikole iz Čilipa (voditeljica Sanja Kovačić), Svetog Petra – Boninovo (voditeljica s. Marija- Marinela Žuro), Svetog Mihajla – Lapad (voditeljice s Veselka Grebenar i Jelena Erić), Svetog Nikole iz Cavtata (voditelj Nikša Kusalić), zbor Svetišta Gospe od Milosrđa (voditeljice s. Celestina Jerčić i Jelena Lončarić), Katedralni zbor Gospe od Porata (voditeljica Željana Lučić) i zbor mladih župe Svetog Spasa iz Mokošice (voditelj Ivan Burum). Program su vodile Nike Nagy i Marija Đurović, a zajedničke adventske pjesme koje su pjevali svi zborovi i publika pratili su Tamburaški orkestar „Domino“ i Mandolinski sastav župe Svetog Spasa iz Mokošice (voditelj Krešimir Magdić).Angelina Tadić


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn