Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Podijelimo radost Božića": Paketi s pomoći stižu na Pile

Na Pilama danas započela je dvodnevna humanitarna akcija „Podijelimo radost Božića“ u kojoj Dubrovčani ove godine prikupljaju pomoć za potrebite u Sinjskoj i Imotskoj krajini.

Već dvanaestu godinu obitelji uz treću nedjelju došašća donose pakete s nekvarljivim namirnicama i higijenskim potrepštinama na Pile kako bi sudjelovanjem u ovoj akciji Božić učinili vedrijim onima kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna. U akciji sudjeluju i djeca i mladi koji pri svojim župnim zajednicama skupljaju darove i onda ih zajedno donose i predaju volonterima na Pilama. Akciji su se odazvali i Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija te druge institucije, udruge, redovničke zajednice koje svojim doprinosom žele pomoći.

Velika predbožićna humanitarna akcija „Podijelimo radost Božića“ u organizaciji Caritasa Dubrovačke biskupije, koji svojim djelovanjem redovito pomaže korisnicima s područja grada i biskupije, duhom nesebičnog darivanja povezuje različite segmente društvene zajednice koji ovakvim svojim sudjelovanjem pokazuju da prepoznaju važnost pomaganja drugima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn