Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Biskup Uzinić primio predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i premijera Plenkovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić primio je večeras predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović u svom Biskupskom dvoru i proveo je kroz palaču. Tijekom obilaska palače povjesničar umjetnosti Ivan Vigjen je predsjednicu upoznao s bogatom poviješću ove palače i njezinom važnošću za povijest Grada Dubrovnika, s posebnim naglaskom na nedavnu obnovu palače koja je prethodila biskupovom povratku u staru gradsku jezgru. Biskup i predsjednica su održali i kratki sastanak na kojem su razgovarali o aktualnim temama važnim za Crkvu i društvo. Izmijenili su prigodne poklone.

Prije predsjednice popodne je biskup primio i predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića koji se zajedno s ministrima nalazi u višednevnom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Na zajedničkom sastanku biskup je progovorio o poslanju Crkve na području Dubrovačke biskupije, istaknuvši rad s mladima i brigu za obitelji, kojima je život u današnje vrijeme sve zahtjevniji.

Biskup je zahvalio premijeru i članovima Vlade RH na dosadašnjoj dobroj suradnji i „što su prepoznali, zajedno s gospodinom gradonačelnikom i županom, pozitivan doprinos djelovanja Dubrovačke biskupije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn