Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Don Bernardo Pleše župnik Župe Mlini, razriješen službe ravnatelja Biskupijske klasične gimnazije

Dekretima biskupa Mate Uzinića kojima se uvode personalne promjene u službama i na župama Dubrovačke biskupije don Bernardo Pleše župnik Župe Svetog Ilara se razrješava službe ravnatelja Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića s pravom javnosti, te će buduće djelovati samo u Župi Mlini. Don Bernardo je dužnost ravnatelja Biskupijske klasične gimnazije obavljao 16 godina, od davne 2003. godine

Svećenik iz Župe don Marin Lučić razrješava se službe rektora Biskupskog sjemeništa, te ostaje u službi kapelana u dubrovačkoj katedrali Velike Gospe.

Novim ravnateljem Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića s pravom javnosti i novim rektorom Biskupijskog sjemeništa imenuje se don Josip Lebo, dosadašnji župnik u Vignju, koji je magistrirao psihologiju u Rimu, a više godina je vodio katoličke školske centre u BiH.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn