Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U petak Caritasova tribina "Skupo je hraniti se zdravo - mit ili istina?"

Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira tribinu „Skupo je hraniti se zdravo – mit ili istina?“.

Tribina će se održati u petak, 6. rujna 2019. godine u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku (bivši samostan sv. Klare) s početkom u 18.00 sati, a o ovoj zanimljivoj temi govorit će nutricionistica Marija Vezilić.

Tribina “Skupo je hraniti se zdravo – mit ili istina?” i kuharica “Slasno s Caritasom” popratne su mjere u provedbi projekta  Caritasa Dubrovačke biskupije  pod nazivom “Ruke dobrote” sufinanciranim sredstvima Europskog socijalnog fonda i Vlade Republike Hrvatske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn