Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Promocija promidžbenog filma Župe dubrovačke i projekta "Dubrovnik video"

Turistička zajednica Općine poziva sve zainteresirane na promociju promidžbenog filma Župe dubrovačke i projekta "Dubrovnik video" koja će se održati sutra, u petak 9. prosinca u Velikoj vijećnici zgrade Općine s početkom u 11:00 sati.

Novi promidžbeni film osmišljen je i realiziran kao projekt podrške kroz kontinuiranu proizvodnju audio vizualnih materijala za promidžbu našeg kraja. Konkretno, radi se o Google mapi na kojoj su kratki videomaterijali po pojedinim lokacijama, YouTube playlista, Facebook stranica i kratki promotivni turistički film Župe dubrovačke. Svi materijali su na raspolaganju turističkim djelatnicima, a na prezentaciji će biti objašnjeno na koji način se mogu brzo i učinkovito koristiti.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn