Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tripadvisor: Sheraton Dubrovnik Riviera u elitnom društvu jedan posto najboljih hotela

Prema riječima čelnika ovog branda najbolji Sheratonov hotel na Mediteranu, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, ostvario je još jedno u nizu priznanja - uvršten je u kompetitivno društvo najboljih luksuznih hotela u Hrvatskoj u 2016. Renomirani online review portal, Tripadvisor, čije se objave i rangovi objekata na bazi čitave godine s nestrpljenjem očekuju, upravo je objavio da je Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel uvršten u jedan posto doista iznimnih hotela, prema Tripadvisor Traveler's Choice Awards.

Ova je nagrada dokaz profesionalnog pristupa radu, entuzijazma zaposlenika te poštivanja najviših standarda kvalitete usluge u hotelijerstvu te predstavlja dodatnu motivaciju za budućnost - poručuju iz Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn