Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Gospođi Blank iz Rusije dodijeljena nagrada za 15 godina ljetovanja u Mlinima

Jučer je u Turističkom uredu župske Turističke zajednice gospođi Larisi Blank iz Rusije dodijeljena nagrada za 15. godina neprestanog  dolaska u Mline. Gospođa Blank je Turistički ured došla u pratnji svoje domaćice gospođe Katarine Pečarević te svoga sina sa suprugom i unučicom.

U ugodnom razgovoru gospođa Blank je istaknula kako se već  prilikom prvog dolaska izlaskom iz aviona  u Čilipima zaljubila u  ovaj kraj. Prvi dolazak je bio preko agencije, dok sada dolazi u vlastitom aranžmanu svake godine nanovo. Putuje i po nekoliko puta godišnje i putovanja na druge destinacije joj služe kao usporedba s Hrvatskom, a u  toj „utrci“ redovito pobjeđuje Hrvatska svojom čistoćom, ljepotom, ljubaznošću i gostoprimstvom domaćina.

- Drago  nam je ugostiti ovakve drage goste ! Neka nam dođu opet - poručuju iz župske Turističke zajednice.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn