Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ritz Carlton neće doći u Kupare, postupak odabira novog hotelskog operatera završnoj fazi

Prestižni Hotel Ritz Carlton ipak neće doći u Kupare, otpao dogovor s Marriottovim luksuznim brendom koji je tvrtka Avenue grupa ruskog investitora Sergeja Gljadelkina najavila lani prilikom potpisivanja ugovora o dugogodišnjoj koncesiji s državom.

Kako doznaje Poslovni dnevnik, zasad još nije ni poznato kako će izgledati novi turistički kompleks na mjestu bivšeg vojnog odmarališta, a koncept bi se trebao definirati u dogovoru s novim hotelskim operaterom koji samo što nije odabran, što pak trebaju potvrditi država i općina.

- U tijeku je postupak odabira hotelskog operatera koji je u završnoj fazi, nakon čega slijede detaljni pregovori oko ugovora o upravljanju, što će svakako potrajati još neko vrijeme, a taj je proces vezan i uz projektiranje budućeg turističkog kompleksa. Mogu samo potvrditi da su sve kompanije s kojima smo u završnim fazama razgovora iz kruga ultraluksuznih hotelskih operatera - rekao je Ivan Paladina, predsjednik Uprave IGH koja je u vlasništvu Avenue grupe, za Poslovni dnevnik.

Cijeli članak pročitajte OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn