Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turistička zajednica općine; Nagrada za dugogodišnji dolazak gošći iz Njemačke

U Turističkoj zajednici općine Župa dubrovačka jučer je dodijeljena nagrada za dugogodišnji dolazak gošći iz Njemačke, gđi ULLA REINIG GAUSHEL. Ova simpatična gospođa dolazi na dubrovačko područje već od 1969 godine. Majka joj je još kao djetetu govorila da joj je najbolji odmor u životu bio Dubrovnik. Kao teenagerica je prvi put došla s prijateljicom i od tada joj je to „drugi dom“.

Ima jedna zanimljiva činjenica koju je otkrila gđa Ulla prilikom ispitivanja svog porijekla, te je ustanovila da joj davni potomci majčine obitelji potiču s dubrovačkog područja i da je obitelj Staj bila dobrostojeća trgovačka obitelj s kućom u staroj gradskoj jezgri (postoji i Stajeva ulica), te su imala ljetnu rezidenciju u Mlinima, a pronašla je i poveznicu s Rijekom dubrovačkom.

Ova simpatična gospođa uglavnom je skoro sva svoja ljetovanja provela na dubrovačkom i župskom području, te joj je ovdje najljepše.

Turistička zajednica općine
Župa dubrovačka


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn