Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Leko prodaje svoj hotelski portfelj koji uključuje i hotele u Srebrenom i Mlinima ?

Kako donosi današnje izdanje Jutarnjeg lista vlasnik HUP-a Zagreb Anđelko Leko posljednjih nekoliko mjeseci pregovara o prodaji svog kompletnog hotelskog portfelja koji uključuje i župske hotele u Srebrenom i Mlinima. Jutarnji doznaje kako je za kupovinu Lekine hotelske kuće zasad najzainteresiranija austrijska Falkensteiner grupa koja broji više od dvije tisuće zaposlenika, a u Hrvatskoj ima četiri hotela od kojih je posljednji, Hotel Park Punat na Krku, otvorila na ljeto ove godine.

Podsjetimo, HUP - Zagreb d.d u svom vlasništvu ima župske Hotele Sheraton, Astarea i Mlini, vile i bungalove u Mlinima i Srebrenom, te Poslovno Garažni centar ispred zgrade općine. Leko u svojem vlasništvu ima šest hotela u Zagrebu - Westin, Sheraton, Panorama, Jadran, Zagreb i International. Procjenjuje se da bi to preuzimanje, ako se dogodi, moglo biti vrijedno više od 200 milijuna eura.

Više informacija pročitajte OVDJE

Izvor: Jutarnji List


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn