Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Besplatna konferencija za privatne iznajmljivače; Nova dimenzija komunikacije u turizmu

Turistička zajednica Općine obavještava privatne iznajmljivače o održavanju besplatne konferencije "MyRent & Covideo - nova dimenzija komunikacije u turizmu". Na ovim konferenciji će se predstaviti automatizirani sustav za upravljanje najmom (MyRent) u kojemu je integriran i sustav video komunikacije poduzeća Covideo. Konferencija će se u Dubrovniku održati 17.10. u Restoranu Klarisa, Poljana P. Miličeviča 4.

MyRent je sustav koji maksimalno pojednostavljuje administraciju i svakodnevne aktivnost vezane uz pružanje usluga smještaja te tako iznajmljivačima omogućuje uštedu vremena i efikasnije poslovanje.

Covideo i myRent stvorili su novo inovativno rješenje u komunikaciji gdje se preko Covidea, koji omogućuje jednostavno snimanje i slanje personaliziranih videa, može privući pažnja gosta, zadobiti povjerenje i omogućiti novu dimenziju komunikacije u turizmu. Sustav se može koristiti za jednostavno snimanje na vlastitom računalu ili mobitelu, a zatim se video snimka može poslati krajnjem korisniku putem maila, SMS-a ili ga integrirati u već postojeću platformu (web stranice, CRM sustavi).

Za više informacija možete kontaktirati:

• Facebook stranica: https://www.facebook.com/mvvrent/ https://web.facebook.com/covideo/

• Mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

• Telefonom: +385 1 4826 435 (myRent), +385 1 629 8105 (Covideo)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn