Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Sheratonu tijekom novogodišnjih blagdana boravilo 500 gostiju

Tijekom novogodišnjih praznika u hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera boravilo je 500 gostiju, a hotel je zabilježio maksimalno zauzeće smještajnih kapaciteta. Prevladavali su gosti iz Italije, Austrije, Portugala, Slovenije, BIH, te iz Hrvatske.

U hotelu je organizirana i proslava Dočeka nove godine za 270 gostiju uz nastup dubrovačkog benda Taliri.

Nakon uspješnog dočeka hotel će početkom narednog tjedna ugostiti i veliki međunarodni skup kada će opet svi kapaciteti biti zauzeti. Po završetku spomenutog kongresa hotel Sheraton Dubrovnik Riviera će 12.01.zatvoriti svoja vrata radi redovitog održavanja, a ponovno otvaranje je predviđeno za kraj veljače. U periodu dok hotel Sheraton bude zatvoren radit će hotel Astarea u Mlinima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn