Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U četvrtak, 22. ožujka 2. redovita godišnja Skupština Turističke zajednice Općine

U četvrtak, 22. ožujka u prostorijama Općine Župa dubrovačka u Srebrenom će se održati 2. redovita godišnja Skupština Turističke zajednice općine Župa dubrovačka.

Početak rada Skupštine je u 13 sati, a po predloženom Dnevnom redu je predviđeno razrješenje i potvrđivanje člana Skupštine TZO Župa dubrovačka, razrješenje i potvrđivanje člana Turističkog Vijeća, zamjena predstavnika u skupštini Turističke zajednice Dubrovačko -neretvanske županije (gosp. Damir Lukić), izvješće Nadzornog odbora, izvješće o radu Turističkog Vijeća, te usvajanje završnog računa TZO Župa dubrovačka za 2017. godinu.

Mole se članovi skupštine, ako su spriječeni prisustvovati radu Skupštine da o tome izvijeste Turistički ured na telefon 486-254.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn