Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U prosincu 2018. u Župi dubrovačkoj boravilo 2.578 gostiju, ostvareno 5.780 noćenja

Iako je u zadnjem mjesecu 2018. godine u Župi boravilo nešto više gostiju nego u prosincu 2017., oni su u župskih turističkim objektima boravili kraće, pa je zabilježen pad broja noćenja od 6,46 posto.

Najviše gostiju u prosincu je stiglo iz Azijskih zemalja, više od polovice ostvarenih dolazaka, dok značajan pad u odnosu na isti mjesec prethodne godine bilježe domaći turisti 27,5 posto.

Prema vrsti objekata u Vrsta objekta u hotelima je boravilo 2.347 turista, u objektima u domaćinstvu 203, a nekomercijalni smještaj bilježi 28 dolazaka. U odnosu na isti mjesec 2017., hoteli u prosincu bilježe porast broja noćenja od 9,89 posto, dok privatni smještaj pad od 34,42 posto.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn