Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turističke zajednice Općine i Županije nastupaju na sajmu FITUR u Madridu (FOTO)

Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka i Dubrovačko-neretvanske županije nastupaju na sajmu FITUR u Madridu i to kao suizlagači na štandu Hrvatske turističke zajednice od 81 m2. Nastup financira Turistička zajednica županije, a župska TZ sudjeluje s informatorom.

Sajam se održava od 23. do 27. siječnja u izložbenom prostoru Fiera de Madrid. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagačka mjesta su zakupili i Abacus Tours, Aronda Adriana Travel, Atlas, Croatia Airlines, Kompas Zagreb Cruise, Nave Travel, Turistička zajednica Grada Zagreba i Uniline.

Prva tri dana sajma namijenjena su isključivo profesionalcima u turizmu, dok su posljednja dva dana otvorena i za profesionalce i za široku publiku.

Ovo je peti uzastopni nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na ovom sajmu.U 2018. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je 77.150 turista iz Španjolske, što je 10 posto više nego prethodne godine, a ostvareno je 196.000 noćenja odnosno 9 posto više nego godinu ranije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn