Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Antonio Vojvodić izabran za novog direktora Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka

Sukladno najavama sa 7. sjednice Vijeća Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka, na današnjoj, 8. sjednici održan je drugi krug izbora direktora/ice  Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka na kojem je troje kandidata koji su u prvom krugu predstavljanja dobili najveći broj glasova imalo priliku dodatno prezentirati svoj program razvoja turizma u Župi dubrovačkoj, kao i način vođenja Turističke zajednice u narednom periodu.

Nakon što su kandidati Marko Miloslavić, Marija Pendo i Antonio Vojvodić pojedinačno odradili multimedijalne prezentacije, vijećnici su tajnim glasanjem izabrali najboljeg kandidata za budućeg direktora Turističke zajednice, a najveći broj bodova dobio je Antonio Vojvodić.

Antonio Vojvodić mještanin Donjeg Brgata, je završio prediplomski studij Mediji i društvo u Dubrovniku, a zadnje četiri godine radi kao voditelj smjene na recepciji Hotela Sheraton. Ima i dvogodišnje novinarsko iskustvo rada u Dubrovačkom vjesniku. Član je Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Župa dubrovačka.

Podsjetimo, na natječaj za izbor direktora/ice Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka se javilo 11 kandidata od kojih je šest zadovoljilo propisane uvjete. U prvom krugu održanom 23. travnja ispred devet članova Vijeća prezentirali sebe osobno, ali i program i viđenje razvoja turizma u Župi dubrovačkoj, kao i način vođenja Turističke zajednice u narednom periodu prezentiralo je šest kandidata, troje najboljih su pozvani u današnji drugi krug.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn