Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Antonio Vojvodić; Hvala svima na podršci, želim uspjeh u radu novom direktoru ili direktorici

O dopisu Ministarstva turizma kojim se nalaže poništenje natječaja za izbor i imenovanje direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice općine Župa dubrovačka je tražili smo komentar od Antonija Vojvodića, kojeg je Turističko vijeće izabralo za direktora Turističkog ureda.

- S pravne strane moje radno iskustvo nije priznato i zaključak iz Ministarstva turizma je da ne ispunjavam uvjete natječaja. Razlog tome je što moje iskustvo iz Dubrovačkog vjesnika na višoj spremi nije priznato, s obzirom da se ne radi o turističkoj djelatnosti.

Rad u hotelu Sheraton, unatoč poziciji koju obavljate se vodi kao SSS. Neovisno čija je pogreška, ja neću prozivati ni optuživati nikoga. Povjerenstvo je utvrdilo da ispunjavam uvjete natječaja, vjerojatno vođeno s tim da iskustvo iz novinarstva, te rada u najjačoj župskoj tvrtci i brendiranom hotelu Sheraton, simbolu župskog turizma je dovoljno za nekoga tko želi voditi turističku zajednicu.

Moja prezentacija i program je dobila na kraju sedam od devet glasova turističkog vijeća, kojeg mnogi želi okarakterizirati kao političko, ali tamo sjede turistički i ugostiteljski djelatnici s iskustvom, koji su sigurno birali najbolje za Župu dubrovačku. Svakodnevni razgovori s turistima i svima vama donijeli su mi viziju promjena koje trebaju na području turizma i to je isključivi razlog moje prijave.

Mene ovo neće sputati u karijeri, samo će me ojačati. I dalje ću nastaviti svoje društveno djelovanje i biti na pomoći svima kojima to bude trebalo. Hvala svima na podršci koju ste mi posljednjih mjeseci pružali. Želim sreću i uspjeh u radu novom direktoru ili direktorici TZ-a i stojim na raspolaganju budu li potrebni savjeti ili pomoć. Također, svi koji žele vidjeti moju prezentaciju mogu je dobiti na uvid. Vrijeme je za zajedničko i konstruktivno djelovanje, jer jedino tako možemo imati najbolju Općinu za život u državi - poručio je Antonio Vojvodić.


VEZANE VIJESTI

Nardelli; Hoteli Dubrovačka Rivijera nemaju sistematizaciju po stručnoj spremi ni za direktora

Ministarstvo turizma Turističkom vijeću nalaže poništenje natječaja za izbor direktora TZO


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn