Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Izabrana tri kandidata za završni krug natječaja za direktora - direktoricu Turističke zajednice

Ponovljeni natječaj za novog direktora / direktoricu Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka je ušao u završni krug. Nakon prezentacija održanih u ponedjeljak, tri najbolja kandidata po ocjenama članova Vijeća TZO su pozvana u drugi, završni krug kako bi svoju viziju odnosno plan i program rada Turističke zajednice općine Župa dubrovačka u narednom razdoblju predstavili multimedijalno. 

- Od ukupno 11 kandidata dvoje nije ispunilo uvjet radnog staža, nakon provjere od strane ministarstva ih je ostalo devet. Međutim, jedna kandidatkinja nije dostavila dokumentaciju, tako da smo na prezentaciji održanoj u ponedjeljak imali osam kandidata. Vijeće Turističke zajednice je dodjelom bodova po prezentacijama izabralo troje od njih, koji su bodovima značajno odvojili od ostalih za završni krug natječaja koji bi se trebao održati sutra.

U finalni krug natječaja su ušli Joško Pulić, Anamarija Kusalo i Nikolina Pavić - rekao je općinski načelnik i predsjednik Turističke zajednice Općine Silvio Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn