Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turistička zajednica županije nastupa na sajmu Tourism EXPO u Japanu - Osaka

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavlja se na sajmu Tourism Expo Japan koji se održava od 24.-27. listopada i to po prvi put u Osaki.

Na štandu veličine 18m2 zajednički nastupamo s turističkim zajednicama Grada Zagreba, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. Prva dva dana namijenjena su isključivo profesionalcima u turizmu, dok će druga dva dana vrata sajma biti otvorena za sve posjetitelje. 2018. godine ovaj sajam se održavao u Tokyu, a posjetilo ga je 207.352 posjetitelja, od toga preko 50.000 profesionalaca u turizmu.Na sajmu Tourism Expo Japan sudjeluju izlagači iz oko 140 zemalja iz cijelog svijeta i proglašen je jednim od najatraktivnijih i najproduktivnijih turističkih događaja u svijetu.

U prvih devet mjeseci 2019. godine Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo 38.743 turista iz Japana, koji su ostvarili 76.266 noćenja, što je 6 posto više nego u istom razdoblju 2018. godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn