Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Izborna skupština V.K. Gusar; Nikola Duper ponovno izabran za predsjednika kluba

Na jučerašnjoj izbornoj skupštinu Vaterpolskog kluba Gusar potvrđen je mandat sljedeće dvije godine dosadašnjem predsjedniku Nikoli Duperu. Za dopredsjednike kluba su izabrani Ivo Handabaka i Toni Paskojević, a za sportskog direktora Dario Paskojević.

Na skupštini je istaknuto da je teško razvijati vaterpolo bez bazena. Usprkos tome, zahvaljujući ljetu i toplom moru, klub se već desetljećima održava i postiže dobre rezultate u okružju koje je daleko od idealnog. Zahvaljujući kontaktima s vodstvom HVS-a i insistiranju, ne samo nas nego i drugih klubova, izgleda da će napokon biti provedena revizija sustava natjecanja tako što će se spojiti II i IB liga u jednu koja će se igrati zimi i ljeti. Na takav način imat ćemo natjecanje koje ima smisao i draž.

Iznesena su i objašnjenja o mnogim “govorkanjima” o klubu i radu u njemu a uskoro ćemo objaviti detaljan tekst za sve zainteresirane. Nakon izvještaja bilo je potpuno jasno da nema prostora za ozbiljne kritike. Ponovljeno je da su sastanci uprave kluba otvorenog tipa te da svatko u svakom trenutku može doći i postaviti pitanja i/ili iznijeti kritike.

Budućnost kluba će biti osigurana kada Župa dubrovačka dobije olimpijskim medaljama i rezultatima kluba zasluženi bazen. Neće on služiti samo vaterpolu, sva sportska infrastruktura otvara bogate mogućnosti širenja turističke sezone i gospodarskog razvoja. U međuvremenu klub će raditi na mogućnosti prelaska u više sustave natjecanja jer se samo tako osigurava kvalitetan kontinuitet i smisao rada s mladima - navodi se u objavi na službenim stranicama kluba.

Uz predsjednika, dopredsjednike i sportskog direktora u novu klupsku upravu su izabrani; Nikša Šakić, Sergej Kolić, Katarina Mišetić, Mario Šopar, Bruno Glavočić, Miše Martić i Tomi Ćorić, u stegovnu komisiju Nikola Grbić, Boško Perić i Božo Botica, a u Nadzorni odbor Nedin Meco, Ivica Grbić i Ilija Petrović.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn