Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sergej Kolić novi predsjednik Gusara - Seniori i ove godine igraju Ljetni kup 1.B Lige

U prošlu srijedu u Kongresnoj dvorani hotela Astarea održana je Izborna skupština Vaterpolskog kluba Gusar na kojoj je za novog predsjednika izabran dugogodišnji igrač i član uprave kluba Sergej Kolić. Naime, dosadašnji predsjednik Nikola Duper se zbog obiteljskih obveza i razloga zahvalio Skupštini, te je Kolić jednoglasno izabran za novog čelnika kluba. Za dopredsjednike kluba su izabrani Božidar Paskojević i Bruno Glavočić.

Novi predsjednik je za naredni period naglasak stavio na rad s mlađim kategorijama, redovitijim treninzima i organizaciji prijevoza na treninge u gruškom bazenu, te najavio vraćanje članarina.

Prva momčad - seniori Gusara će i ove godine igrati Ljetni kup 1.B lige, natjecanje u organizaciji Hrvatskog vaterpolskog saveza koje će uz ekipu iz Mlina ovog ljeta igrati Cavtat, KPK i Brodograditelj iz Betine. Prva utakmica je ove subote u Mlinima, susjedski derbi protiv Cavtata.

- Novost je da imamo još tri kategorije, to su nade, mlađi juniori i juniori, svakim danom nam dolaze nova djeca, došli smo na preko 50 upisanih, treninzi na plivalištu su dva puta dnevno, a zbog velikog broja djece sljedeći tjedan uvodimo i treći termin - rekao je administrativni tajnik kluba Ivo Begović.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn