Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počinje glavni turnir; Lukovica u skupini "D" s Funom, u srijedu se igra u Platu

Završile su kvalifikacije Divlje lige i poznati su svi sudionici glavnog turnira koji počinje sutra na Porporeli. Obje župske ekipe od prije su izborile nastup u završnici, jedino je do zadnjeg kola bila nepoznanica u kojij će skupini igrati Lukovica.

O tome se odlučivalo u subotu u Mokošici, utakmica Lukovice  i Uvalice je trebala odlučiti u kojoj će skupini koja ekipa igrati. Međutim, zbog hladnog mora (kažu da je kod Vapora bilo 18°C) i dogovora dvije ekipe se nije igralo. Naime, Uvalica je htjela u skupinu "A" (dio ždrijeba koji se igra na Porporeli), a Lukovica u skupinu "D" s Funom, što znači da su jedni željeli izgubiti kako bi bili u skupini "A", a drugi dobit kako bi išli u skupinu "D" pa su se brzo dogovorili kako se nema smisla smrzavat kad se sve zna. Uvalica je predala utakmicu, 5:0 za Lukovicu.

Glavni turnir sutra otvaraju ga prvak Elita i Uvalica u 16.20 sati na Porporeli.

U srijedu 1. kolo, za skupine 'C' i 'D' se igra u Platu

16.15 sati, skupina 'C': Kokoti - Lozica
17.05 sati, skupina 'D': Vila Šeherezada - Lukovica
17.55 sati, skupina 'C': PVG Gruški muo - Soderini Orašac
18.35 sati, skupina 'D': Crvene stijene Orašac - FUN H2O Mlini


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn