Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Plivalištu Gusara održana Druga župska Viktorijada, pobjednik ekipa Braća Daltoni (FOTO)

U organizaciji Udruge mladih Ponat jučer je  na plivalištu Gusara održana Druga župska Viktorijada koja je okupila 10 ekipa za koje je nastupilo 40 igrača. Utakmice je podržala mnogobrojna publika, oko 150 ljubitelja ove varijante vaterpola, kuji su uz utakmice uživali uz muziku roštilj i piće.

Ovogodišnja viktorijada je imala i humanitarnu notu, naime, svi dobrovoljni prilozi i sav iznos kotizacija se skupljao za Ninu Đivanović koja je u prometnoj nesreći doživjela teške ozljede, te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.

Druga Viktorijada je pripala ekipi Braća Daltoni koji su u finalu slavili protiv Padobranaca. Za  pobjedničku ekipu si igrali Petar i Vlaho Krkić, Vicko Kisić i Cvijeto Radović. Najboljim igračem turnira proglašen je Vlaho Krkić.Prije samog finala odigrala se revijalna utakmica između tri  gostujuća vaterpolista iz Njemačke i tri odabrana reprezentativca Župske Viktorijade. Rezultat je bio neriješen, ali pobjednik je odlučen petercima pobjedom mladih Nijemaca.

- Treba istaknuti i par individualaca bez kojih ovaj turnir ne bi tekao glatko; od neumornog voditelja Sandra Jokovića koji je još jednom pokazao svoje voditeljske vještine, iskusnog i renomiranog suca Lea Bogdanovića, pa do dva vrhunska golmana koji su izluđivali jadne igrače, Petra Sambraila i Antonia Kneza - poručuju iz udruge Ponat koja zahvaljuje se svojim sponzorima Općini Župi dubrovačka i V.K. Gusar, te za kraj mjeseca najavljuje drugi ovogodišnji turnir u Nogo tenisu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn