Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vaterposki Ljetni kup 1.B lige - Gusar ovoljetni nastup završio sa šest poraza

Sa šest poraza u isto toliko utakmica završio je nastup vaterpolista Gusara na ovogodišnjem Ljetnom kupu 1.B lige, neuspjelom eksperimentu Hrvatskog vaterpolskog saveza koji je zanemarivanje vaterpola u ljetnim mjesecima, kada se igra u moru - tamo gdje je u našim krajevima i počeo, uništio ljetni ligaški vaterpolo,  nekada popularno natjecanje čije su utakmice punile plivališta u dužobalnim mjestima s tisućama posjetitelja.

Vaterpolisti Gusara su tako, kao i zadnjih nekoliko godina, ponovno igrali ligu od četiri ekipe i sve skupa šest utakmica.

U prvom susretu su izgubili od Cavtata u Mlinima 14:15, slijedili su porazi od Brodograditelja u Betini 20:15, u Cavtatu 13:7, te od KPK u Mlinima 7:8, ponovo od Brodograditelja ali u Mlinima 5:16, te na kraju od KPK na Korčuli 21:8.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn