Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Još jedan Trash Party uz neograničenu konzumaciju pića u Revelinu

Nakon prvog rasprodanog Trash-a, na red je došao nastavak najboljeg tematskog partya u Gradu. Broj ulaznica je ograničen, stoga odmah požurite u ured Revelina ili u Casablance po svoju kartu po cijeni od 100 kuna. Sve goste s kupljenom ulaznicom očekuje neograničena konzumacija pića.

TrashJingle Party održava se iduću subotu, 14. prosinca, a donosi provjereno vrhunsku zabavu uz neograničenu konzumaciju pića za samo 100 kuna. Požurite po svoju ulaznicu, jer prvi kontingent ulaznica po cijeni od 100 kuna je u prodaji samo do petka u 11 sati, odnosno najpovoljnija cijena ulaznice u prodaji je samo 48 sati!

Prošla Trashzabava bila je rasprodana u rekordnom roku, stoga ne propustite nabaviti svoju ulaznicu! Još jedna neponovljiva subota je u najavi, a sigurni smo da će se ponovno tražiti ulaznica više!

Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn