Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Običaj maškaravanja u Buićima - Maškarana đirata po selu (FOTO)

U Buićima je i ove godine nastavljena tradicija njegovanja starog običaja maškaravanja i đirate po selu. Ova seoska maškarata ove je godine održana u nedjelju, a po idealnom lijepom vremenu ekipi pridružio veći broj djece od 10 mjeseci pa nadalje, kako i priliči za petu godinu održavanja seoske maškarate Buićana.

Ekipa se okupila na Suđurcu i krenula za Jevakovinu odakle je počeo obilazak dvadesetak obitelji po selu. Putem nije nedostajalo tratamenata, smijeha šale i škeraca, a pale su nove ideje za sljedeću godinu.

Na kraju u domu u Buićima maškare su dočekane krafenima i sokovima, a DJ Đivo se pobrinuo za karnevalske zvuke uz koje se maškarana družina izbalala i zabavila nekoliko veselih sati.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Zabava/maskarata_buici{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn