Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Gradu Heroju za rođendan; Klapa Subrenum nastupila na proslavi Dana grada Vukovara

Župska Klapa Subrenum nastupila je u povodu proslave Dana grada Vukovara u sportskoj dvorani u Borovu naselju, donijevši u Grad heroj dalmatinske pjesme i atmosfere koja je bila jedan od najljepših poklona Vukovaru za njegov rođendan.

- Uvijek nam je drago doći u Slavoniju, a pogotovo kada je Vukovar u pitanju. Znamo da ovdje vole klapske pjesme i drago nam je što smo na ovaj način Vukovarcima čestitali Dan grada, te što smo pjesmom uspjeli spojiti Dalmaciju i Slavoniju, rekao je Šime Lukšić, voditelj Klape Subrenum.

Koncert koji je prvotno trebao biti održan na Trgu Republike Hrvatske premješten je zbog lošeg vremena u veliku sportsku dvoranu, ali Vukovarce i goste nije omela niti kiša da dođu i uživaju u nastupu klape koju, nemaju priliku često uživo čuti.

Na koncertu u sportskoj dvorani u Borovu naselju nakon Subrenuma je nastupila jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Jelena Rozga.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn