Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Klapa Šufit zabavljala Župljane na prostoru Spomen obilježja u Mandaljeni (FOTO)

Današnji program proslave Dana Općine Župa dubrovačka završen je koncertom Klape Šufit na prostoru Spomen obilježja ispred crkve u Mandaljeni.

„Ne diraj moju ljubav“, „Dvi riči“, „Oprosti dušo“, „Proplakat će srce“, „Zavezan“, „Nisam za tebe“, samo su neke  od najljepših klapskih pjesama koje je ovaj popularni vokalno instrumentalni sastav izveo večeras u Mandaljeni.

Klapu Šufit je 1992. godine, okupio profesor glazbene kulture splitske IV. Gimnazije "Marko Marulić" Tomislav Veršić. S vremenom su prerasli iz gimnazijske 'školske' klape u respektabilno glazbeno tijelo te nastupaju na brojnim smotrama i obvezno na Omiškom festivalu. 2011.godine klapa osvaja diskografsku nagradu "Porin" u kategoriji najbolje klapske izvedbe. U posljednje vrijeme intenzivno se zanimaju za dalmatinski pop izričaj i šire svoj repertoar uz glazbenu pratnju.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/zabava/sufit_mandaljena{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn