Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Djeca uživala uz "Festival životinjskog carstva" u parku Striježice (FOTOGALERIJA)

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine i 24. obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke, župski mališani su jučer u parku Striježice uživali u izvedbi edukativnog lutkarskog mjuzikla Duška Mucala - Festival životinjskog carstva.

Priča je to prilagođena dječjim vrtićima o vječnoj temi borbe dobra i zla. Naime, rukovodeći se poslovicom “Tko pjeva zlo ne misli” životinje su odlučile organizirati prvi festival životinjskog carstva. Svatko je na tom festivalu htio pobijediti, što je i normalno, samo što su to neki htjeli na pošten način (Pčelica i mrav) radom i usavršavanjem, a drugi prijevarom i podvalama (Lija i vuk). Odgovor na pitanje kojim putem ići kroz život, podmetanjima ili radom i poštenjem, krije se i u završnom songu mjuzikla.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/zabava/predstava_park{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn