Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

City Games 2016 na plivalištu u Mlinima - Ponovno slavila ekipa “Preko Bare” (FOTO)

Ekipa “Preko Bare” pobjednik je jučerašnjeg kvalifikacijskog susreta popularnih sportsko - zabavnih igara City Games održanog na Plivalištu Gusar u Mlinima u organizaciji Općine i Turističke zajednice Općine i agencije Adria events iz Rijeke. Ovaj župski tim na istom je mjestu slavio i prošlo ljeto.

- Ove godine nam je bilo malo teže. Namučili smo se sa spašavanjem turistkinje, ali srećom smo uspjeli povratiti izgubljene bodove veslom. Veselimo se polufinalu u Baškoj Vodi - rekao je Mato Miloslavić, član pobjedničkog tima.

Uz ekipu “Preko Bare”, sinoć se u napetim i zabavnim City Games igrama natjecalo još šest sjajnih ekipa: “Za Tina”, “#CRO”, “D.M.M.M.J.J.W.”, “Samba Cavtat”, “Župaho Sambastico” te “Maritimo”.

Prije seniora, na plivalište su izašli najmlađi igrači. U igrama vodene puzzle i konop okušalo se 5 srčanih juniorskih ekipa: pobjednici “VK Gusari”, “Vatreni”, “Bananas”, “Kukumari” i “Ekipa s plivališta”.

foto: City Games


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/zabava/city_games16{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn