Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Za vrijeme Dubrovačkog zimskog festivala besplatno na dvije linije iz Plata i Srebrenog

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić donio je zaključke  kojim se utvrđuje besplatan prijevoz putnika autobusima JP Libertas za vrijeme trajanja adventskog dijela 3. Dubrovačkog zimskog festivala od 19. studenog 2016. do 8. siječnja 2017. godine.

Prijevoz autobusima Libertasa bit će besplatan svakog dana u navedenom razdoblju od 17.00 sati do posljednjeg noćnog polaska na svim gradskim linijama koje voze od i prema povijesnoj jezgri Grada.

Poseban autobus Libertasa, također počevši od 19. studenog, besplatno će voziti putnike svakodnevno i cijelog dana na relaciji Autobusni kolodvor-Pile.

Utvrđuje se da će na liniji  26  Dubrovnik-Majkovi i to Dubrovnik 20:15 sati i Majkovi 16:40 sati; liniji 28 Dubrovnik-Osojnik i to: Osojnik-Nova Mokošica u 18:10 sati, Osojnik-Dubrovnik  u 19:00 sati i Pile-Nova Mokošica-Osojnik u 20:10 sati; liniji 35 Dubrovnik-Brsečine i to: Dubrovnik u 19:30 sati i Brsečine u 18:30 sati, biti osiguran besplatan  prijevoz putnika vozilima JGP-a „Libertas Dubrovnik“.

Utvrđuje se i da će na liniji 16 iz Plata u 18:35 sati, liniji 16 A iz Srebrenog  u 19:35 i liniji 10 iz Dubrovnika u 22:20 sati i 00:00 sati, biti osiguran besplatan  prijevoz putnika vozilima JGP-a „Libertas Dubrovnik“.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn