Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uz paljenje blagdanske rasvjete; U subotu otvaranje 3. Dubrovačkog zimskog festivala

Povodom skorog početka 3. Dubrovačkog zimskog festivala ispred Orlandova stupa, na Stradunu, gdje je i središnje mjesto festivala, na konferenciji za novinare predstavljen je ovogodišnji program Adventa u Dubrovniku.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić najavio je otvorenje Dubrovačkog zimskog festivala koje će se uz paljenje dekorativne blagdanske rasvjete i predstavljanje adventske ponude kućica, održati u subotu 19. studenoga 2016., nakon čega će uslijediti koncert Colonije ispred crkve sv. Vlaha.

Uz gradonačelnika Vlahušića, na konferenciji za novinare govorili su i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović i pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Vlaho Margaretić.

Od početka festivala do Božića na Stradunu će nastupiti Gustafi, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Prljavo kazalište, Jinx, Neno Belan i Fiumensi te Natali Dizdar. Osim velikih koncerata petkom, živa glazba između kućica najavljena je utorkom, četvrtkom i subotom, dok će za vrijeme Adventa u Dubrovniku, svake nedjelje klapa Kaše izvoditi program tradicionalnih dubrovačkih kolendi i napjeva.

Otvaranje 3. Dubrovačkog zimskog festivala uz paljenje dekorativne blagdanske rasvjete i predstavljanje adventske ponude kućica, održat će se u subotu 19. studenoga u 20 sati.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn