Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nesvakidašnji događaj: Koncert duhovne glazbe na Stradunu

Koncert duhovne glazbe na Stradunu održan je u subotu, 10. prosinca, večer uoči treće nedjelje došašća.

Suvremene duhovne pjesme pjevali su Marija Husar Rimac i Alan Hržica uz pratnju banda, a okupljena publika je veliki dio pjesama otpjevala zajedno s njima. Na Stradunu su se mogle čuti pjesme poput „Svake slave dostojan“, „Sveti“, „Dijete ponizno“, „Moj je put na Tvome sada putu“ i druge, koje su pjevali i mladi i oni malo stariji, a njihova se pjesma nerijetko pretakala u molitvu iz srca otvorenoga Bogu.

Koncert je organizirala Katolička molitvena zajednica „Effatha“ iz Dubrovnika u suradnji s molitvenom zajednicom Srca Isusova iz Zagreba, čiji su izvođači članovi. Sličan duhovni koncert nedavno je održan u Zagrebu ispred crkve sv. Katarine i na njemu se bio okupio veliki broj mladih.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn