Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Po 36-ti put; Župski karnevo u Nedjelju, 19. veljače pohodi Cavtat, Stradun i Župu

- Vremena se mijenjaju pa tako i stari dobri Župski karnevo. Ove godine u sklopu Župskog karnevala dolaze nam najbolje grupne maske iz karnevalskih gradova iz cijele nam lijepe naše. Za razliku od prethodnih godina imamo puno više scenskih nastupa grupa, a ostavštinu karnevala poslali smo svim portalima da je svakodnevno i cjelogodišnje objavljuju - navodi se u obavijesti Župskog karnevala.

Župski karnevo okreće se zabavi i scenskim nastupima grupa iz Hrvatske i susjednih država. Tako će ove godine u karnevalskoj povorci uz župske maškare biti i maškarane grupe iz Cavtata, Konavala, Stona, Biograda na Moru, Vira, Nove Gradiške, Brista, s otoka Brača, iz Primoštena, Ptuja i Širokog Brijega.

I ove godine kao i lani predstavit će se grupa Zumba seniori, štićenici Doma za starije i nemoćne iz Dubrovnika, a karnevalskoj povorci će se pridružiti i neke plesne skupine iz Dubrovnika.

Program ŽK za nedjelju 19. veljače 2017.

Okupljanje maškaranih grupa je ispred Restorana Spiona u 10:00 ura

U 11:00 ura povorka kreće prema Cavtatu

Nakon Cavtata obilazak mjesta kroz Župu

U 14:30 je zdravica i predstavljanje maškaranih grupa na Bravincu u Postranju

U 15:30 Župski karnevo dolazi na Stradun po 36.-ti put

U 19:00 počinje veliki maškarani bal u Restoranu Spiona uz grupu Talire

Ulaz na zabavu je besplatan.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn