Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dubrovački zimski festival u kulturnim ustanovama – pregled tjedna

U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, osim brojnih glazbenih i zabavnih programa pregršt je i onih kulturnih. Ovog tjedna bit će organizirana razna događanja u kulturnim ustanovama, počevši od danas u 18 sati kada se otvara izložba „Domi sum“ u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik. Autori izložbe koja predstavlja povijest muzejasu Jadranka Sulić Šprem, Ana Kuzman i Frane Čizmić.

Dan uoči Sv. Lucije, u utorak, Folklorni ansambl Linđo održat će tradicionalni humanitarni koncert „Dar od srca“ za Udrugu slijepih Dubrovačko-neretvanske županije u Kazalištu Marina Držića s početkom u 20 sati.
Pretpremijera novog nastavka filma Ratovi Zvijezda, koji je dijelom sniman i u Dubrovniku, prikazat će se u srijedu, 13. prosinca u 19 sati u kinima Sloboda (3D) i Visia (2D).

Među prosinačkim događanjima, u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik posebno se ističe otvorenje velike međunarodne izložbe fotografija Ahmeta Ertuga koje će se održati 14. prosinca u 19 sati. Ahmet Ertuğ jedan je od najuglednijih suvremenih fotografa koji će ovom izložbom pružiti novu perspektivu stare gradske jezgre, interijera i eksterijera poznatih dubrovačkih građevina, kao i skrivenih kutaka stare gradske jezgre uz fotografije iz njegovog ciklusa interijera najpoznatijih građevina.
Istog dana, u četvrtak, s početkom u 20 sati, u suradnji s Rotary klubom Dubrovnik, humanitarni koncert u Katedrali održat će Dubrovački simfonijski orkestar.

Kao kruna godine u kojoj se obilježava 450. godina smrti Marina Držića, Kazalište donosi prvu modernu dramsku praizvedbu Pjerina, u režiji Ozrena Prohića. Premijera je na repertoaru u petak, 15. prosinca, a prva reprizna izvedba u subotu, obje s početkom u 20 sati.

Četvrti Dubrovački zimski festival od ove godine ima i svoju mobilnu aplikaciju Dubrovnik Winter festival Appkoja je dostupna za preuzimanje za Androide putem poveznice http://bit.ly/2zHQLLC te na http://apple.co/2j3CoOy za iOS uređaje. Aplikacija omogućuje jednostavan pristup svim informacijama o festivalskim programima koja uključuju brojna događanja za gotovo sve uzraste na više lokacija u Gradu i okolici.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn