Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Božićna bajka, u subotu 16. prosinca u hotelu Rixos

Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao dio programa Dubrovačkog zimskog festivala i ove godine organizira Božićnu bajku, koja će se umjesto na Stradunu, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika, održati 16. prosinca  u kongresnoj dvorani  hotela  Rixos Libertas s početkom u 11 sati.

Zabavni program koji će razveseliti i zabaviti sve posjetitelje, a posebice one najmlađe, izvesti će Mak Teatar iz Zagreba s predstavom „Snježna staza“, vilenjaci Trio Ad Libidum, Dječji zbor Dubrovnik otpjevat će nam tradicionalnu kolendu, za ples će se pobrinut Plesni studio Lazareti, Le Petite Festival te Mali Linđo.

Uz ples, smijeh i čarobni  program, četiri Djed Mraza pobrinuti će se da oni najmlađi dobiju jedan od 1500 poklona pripremljenih samo za njih.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn