Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U petak „Rokček u Uvali -Tribute to Alan“, u subotu Frajle na Stradunu

Bogati ovotjedni program četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala nastavlja se na više lokacija diljem grada. Šarena zima u Uvali Lapaddanas poslijepodne, od 15 sati, na šetnici pokraj fontane ugostit će Gimnastički studio Dubrovnik, nakon čega će koncert održati Karolina Mezei te Antun, Mara i Antonia. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, programi Šarene zime u Uvali Lapad planirani za četvrtak poslijepodne, kada su trebali nastupiti Plesno-rekreacijski studio Dubrovnik, Backstage Boys i The Bourbons, odgađaju se za subotu, 30. prosinca.

U Medovom parku u Pilama danas i sutra odigrat će se dječja predstava „U potrazi za Djedom Božićnjakom“ u izvedbi dramskog studija Porporela pri Kazalištu Marina Držića, s početkom u 17 sati.

Klapa Ragusa nastupit će večeras u 20 sati na Gundulićevoj poljani, a sutra će tu zapjevati Valetudo.
U petak,29. prosincau Uvali Lapad pod nazivom „Zabalajmo zajedno“brojni plesači i plesačice predstavit će završnu plesnu točku - suradnju svih plesnih studija na području gradas početkom u 15 sati.

Uslijedit ćeveliki humanitarni koncert „Rokček -Tribute to Alan“, kada će od 17 sati,u spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, na teniskim terenima u Uvali Lapad nastupiti brojni dubrovački bendovi: AdLibidum, Art, Banditten Strasse, Bjelouška, Dapal, DaRiva, Embassy 516, Kaše, Lapadske tratinčice, Mystica, Teatar i Valetudo. Humanitarna namjena koncerta određena je za udrugu Zajedno do zdravlja.

U subotu, 30. prosinca program Šarene zime u Uvali Lapad zaključit će plesne točke studija Step & Jazz, te dva koncerta koja će održati Funky Monkeyi Kišne gliste te Mihael Štaka i Senko Čustović.
U večernjim satima u subotu, klapa Ragusavecchia pjevat će u điru od Brsalja do Gundulićeve poljane, nakon čega će koncert na Stradunu održati popularne The Frajle, s početkom u 21 sat.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn