Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zumba Kids i Zumba Teens u Zagrebu; Četiri prva mjesta i plasman na Svjetsko prvenstvo

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na "European Championship 2018", koje se održalo u Areni Zagreb. Dubrovački Zumba Kids-i i Zumba Teens-i, svojim sjajnim nastupima izborili su prva mjesta za sve predstavljene koreografije na ovogodišnjem Europskom plesnom prvenstvu u Zagrebu. Ovi mladi ali izrazito uspješni plesači, time su osigurali direktan plasman na Svjetsko plesno prvenstvo, koje će se održati u listopadu 2018. u Milanu.

Zumba Kids-i i Zumba Teens-i, plesači Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik predstavili su se u svojim kategorijama i uzeli prva mjesta u četiri koreografije; "Game of Dance" (Children II), "That Love" (Children II), "Dance Rebels" (Junior) i "Tip Toe Fighters" (Junior), te ujedno osigurali nastup na Svjetskom plesnom prvenstvu.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stručnih internacionalnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i naša Dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.
Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima.

- Ponosna na svoje vrijedne plesače i plesačice. Zajedničkim snagama, s puno uloženog truda, rada i uzastopnih intenzivnih treninga uspjeli smo osvojili fantastične rezultate koji su nas plasirali na Svjetsko plesno prvenstvo u Milano, na kojem ćemo dati sve od sebe da predstavimo naš plesni studio i Grad u najboljem mogućem svjetlu - rekla je Paola Šutić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn