Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

CABAres, CABArei, dvoipolsatna satira Zijaha A. Sokolovića u garaži One Suite Hotela (FOTO)

Nakon koncerta Psihomodo Popa u garaži hotela, i monodrame o Ćiru koju je u prepunom vrtu hotela izveo Tarik Filipović, Stage One nova ekstenzija brenda najmodernijeg dubrovačkog i hrvatskog One Suite Hotela u Srebrenom sinoć je posjetiteljima u garaži hotela donio CABAres, CABArei, 25-godišnji hit Zijaha A. Sokolovića,  životnu komediju koja je sinoć u Srebrenom izvedena 1364. put.

CABAres CABArei kultna je monodrama koja se izvodi već punih 25 godina i kojom se preispituje kriza srednjih godina, odnosno trenutak kada čovjek analizira sve što mu se dogodilo, sve što mu se događa i što će mu se nadalje događati. Autorski projekt Zijaha Sokolovića koji u predstavi utjelovljuje čovjeka suočenog s usamljenošću i dezorijentiranošću, običnog čovjeka, ali i čovjeka filozofa, govori o upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda, o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti, a sve u jedinstvenoj interpretaciji popularnog glumca.

Tko se sve smijao uz šarolik spektar ironičnih zapažanja o mnoštvu sitnih stvari u životu u dvoipolsatnoj satiri  Zijaha A. Sokolovića u garaži One Suite Hotela, pogledajte u našoj fotogaleriji.


FOTOGALERIJA 27 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/zabava/zijah_sokolovic{/gallery}

 


SPONZORIRANA VIJEST Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn