Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Spektakularni Dubrovački božićni koncert u subotu, 22. prosinca

Posebno blagdansko raspoloženje i pravu glazbenu čaroliju donijet će Dubrovački božićni koncert u hotelu Valamar Lacroma u subotu 22. prosinca. Dubrovačkom simfonijskom orkestru i dirigentu Marcu Tardueu pridružit će se vodeći hrvatski tenor Domagoj Dorotić te sopranistice Martina Zadro i  Sara Žuvela, a s njima će nastupiti i nagrađivana dubrovačka jazz pjevačica Maja Grgić, sjajni Vedran Ljubenko i Doris Kosović, zatim klapa Kaše i ženska klapa FA Linđo te mladi glazbenici iz Osnovne glazbene škole Metković - Brass sextet.

Program koji orkestar i izvođači priređuju za publiku ranolik je i bogat, a neka od djela koja će dubrovačka publika tom prilikom čuti su Ave Maria, White Christmas, Santa Baby, Božić u Gradu, Kolenda iz Rijeke dubrovačke, Bijeli Božić te brojne tradicionalne božićne pjesme.

Ulaznice su u prodaji u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra od ponedjeljka do subote od 9 do 14 sati. Broj telefona za informacije i rezervacije je 417 110. Kupnja ulaznica moguća je i online putem servisa ulaznice.hr, a na dan koncerta, u subotu 22. prosinca, ulaznice će biti moguće kupiti i na lokaciji koncerta dva sata prije početka izvedbe.

Koncert je organiziran u suradnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra s Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Dubrovačkim ljetnim igrama i grupacijom Valamar.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn