Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U petak školska Dječja maškarata s povorkom od Srebrenog do Mlina i zabavom u Hotelu Astarea

Osnovna škola Župa dubrovačka i Župski karnevo u petak 8. siječnja organiziraju maškaratu za učenike od prvog do četvrtog razreda.

Učenici dolaze u 8 sati maškarani u školu. Nakon marende, u 9 sat kreću pješice u povorci prema Srebrenom. Ispred zgrade Općine im se priključuju župske mažoretke i štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac. Povorka malih maškara odlazi do Hotela Astarea gdje ih očekuje DJ Vjeverica.
Najbolje maškarane grupe očekuju nagrade, a svi dobivaju sok, krafnu i bombone.

Školski autobusi će u 11:30 doći po prvu grupu učenika i odvesti ih ispred škole. To su učenici koji stanuju blizu škole i oni  koji se vraćaju u produženi boravak. Ostali učenici će u 11:50 krenuti iz Astareje školskim autobusima koji će ih razvesti Župom uobičajenim rutama.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn