Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U petak Ljetni Župski karnevo; Okupljanje povorke u Mlinima, zabava na šetnici u Srebrenom

U petak 2. kolovoza nakon dugo godina ponovo će se održati Ljetni Župski karnevo. Program počinje u Mlinima na prostoru ispred hotela Mlini u 18:00 sati karnevalskim programom za djecu uz DJ Vjevericu, oslikavanje lica, frizure i maskote, a nastupaju Ljubičanstvene Kiseljačke Mažoretke, Župske Mažoretke i plesna skupina Dance Around.

Za to vrijeme u Mlinima se okupljaju maškarane skupine za povorku Ljetnog karnevala do Srebrenog.  Tratamenat i večera planirana je  prije povorke, a na putu do Srebrenog se očekuje i jedna zdravica.

Po dolasku povorke na šetnicu u Srebreno ispred Supetra (ex. Galeb) je organizirana Ljetna maškarana zabava uz grupu Vertigo, a organizatori najavljuju i goste iznenađenja, zvučna imena naše estrade.

- Zahvaljujemo Hotelu Sheraton na suradnji jer će ukloniti svoje stolove sa šetnice, Pozivamo sve da dođu maškarani i molimo grupe da se jave nekome iz uprave karnevala kako bismo znali broj zbog večere - poručuje Luce Čučić, predsjednica Župskog karnevala.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn