Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukativne radionice za djecu u organizaciji Tintilinića i Magic bus Dubrovnik

Tintilinići i Magic bus Dubrovnik za Vas i Vaše mališane osmislili su niz jesenskih noviteta u novonastalom prostoru u autokampu Kupari. Od ponedjeljka do četvrtka, u terminima od 17:30 do 19:30 održavat će se različite edukativno-kreativne radionice za svu djecu rane, predškolske i školske dobi. Djeca će moći provesti svoj boravak u igri s bogatim sadržajima, pripremi za polazak u školu, pomoć u učenju i pisanju domaćih zadaća, a sve to pod stručnim vodstvom.

Radionice se organiziraju u grupama do 10 polaznika, zbog bolje povezanosti i individualnog pristupa svakom djetetu. Uz edukativne, tu su i kreativne radionice s različitim materijalima, družinice (pripovijedanje, predstave...), movie night, party time uz facepainting kao i pokretne igre.Tintilinići i Magic bus Dubrovnik tako Vas ovaj put pozivaju na prvu edukativno-kreativnu radionicu koju započinju društvenim igrama, neizmjerno važnim za usvajanje pravila i kognitivni razvoj djece.

Prva radionica počinje sutra, 5.11. u 17:30, a prijave i više informacija možete dobiti na mob. 099 297 7567.

Uz pregršt noviteta koje su pripremili Tintilinići  i Magic bus Dubrovnik dobre zabave, učenja, smijeha i veselja neće nedostajati.

SPONZORIRANA VIJEST Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn