Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dječja maškarata nižih razreda župske škole kroz Srebreno i Mline (FOTOGALERIJA)

Nakon dugo godina dječja maškarata se vratila u hotel Astareu, ovaj put u formi školske maškarate za učenike od prvog do četvrtog razreda župske škole. Više od 400 djece krenulo je oko 9 sati u povorci od školske zgrade na Mljekari, a ispred zgrade Općine su im se pridružile Župske Mažoretke i grupa štićenika Centra Josipovac. Lijepo i toplo vrijeme pratilo je male maškare obalom od Srebrenog do Mlina i hotela Astarea, gdje je organizirana Dječja maškarana zabava.

Iz glazbu u režiji DJ Vjeverice i tradicionalni tratamenat krafenima i sokovima izabrane su i najbolje grupne maske ovogodišnje maškarate. Prva nagrada i jumbo pice u Pizzeriji Trica pripala je maski John Carpenter Halloween 4.A razreda, drugo mjesto i palačinke u restoranu Flamingo su osvojili učenici 3.A za Pantomimičare, a treće prvaši iz 1.A koji su s Veselom abecedom dobili štrudele u Pekari Galeta. Posebna nagrada je pripala 4.C za Svatove s Majom Šuput. Organizatori ove maškarate Osnovna škola Župa dubrovačka i Župski karnevo zahvaljuju osoblju hotela Astarea i direktoru Željku Miletić koji su omogućili povratak dječje maškarate u ovaj hotel.

Kako je izgledala povorka od Srebrenog do Mlina i zabava u hotelu Astarea pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji i u videoprilogu ŽuTV-a.

ŽuTV; Povorka Dječje maškarate od Srebrenog do Mlina i zabava u hotelu Astarea (VIDEO)


FOTOGALERIJA