Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski karnevo 2016. - Smotra raspjevanih maškaranih skupina iz cijele zemlje (VIDEO)

Nakon okupljanja u Spioni i obilaska zdravica kroz Župu Župski karnevo je u nedjeljno popodne 31. siječnja  po 35. put stigao na Stradun. Za razliku od svih dosadašnjih dolazaka, ove je godine izostao testamenat i čitanje poruka, a povorka je bila svojevrsna Smotra raspjevanih  maškaranih skupina s brojnim gostima iz cijele Hrvatske od Nove Gradiške, Kaštela, Vira, Biograda na Moru, pa do Stona i Pelješca, te Mažoretki iz Širokog Brijega (BiH).

Naravno, nije izostao ni onaj prepoznatljivi satirični dio karnevala za što su se pobrinule župske maškarane skupine. Dio atmosfere sa Straduna donosimo u videoprilogu.

Župski karnevo iznenadio sve na Stradunu: Umjesto testamenta, smotra maškaranih skupina (FOTOGALERIJA)