Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Županija stipendira stručno usavršavanje dva kandidata uz mentorstvo chefa Jure Tomiča

Dubrovačko-neretvanska županija raspisuje Javni poziv za dodjelu dvije stipendije „Dubrovnik FestiWine Challenge“ 2019. perspektivnim kandidatima za usavršavanje znanja i sposobnosti u ugostiteljskoj struci, za zanimanja kuhar, konobar i sommelier.

Stručno usavršavanje kandidata u trajanju od trideset dana održati će se u Brežicama, Slovenija u restoranu „Debeluh“, uz mentorstvo chefa Jure Tomič i njegovog stručnog tima u jesen 2019. godine, prema dogovoru s mentorom.

Stipendija pokriva troškove: mentorstva, resursa za rad na stručnom usavršavanju, smještaja, putne troškove kandidata i 30 dnevnica u iznosu od 5.000,00 kuna neto koje će izravno uplatiti svakom od odabranih kandidata.

Uvjete Javnog poziva pročitajte ovdje


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn