Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Redovna sjednica Županijskog operativnog centra za intervencije kod onečišćenja mora

U prostorijama Lučke kapetanije Dubrovnik održana je redovna sjednica Županijskog operativnog centra za provedbu Plana intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Prema zaključku s prethodne sjednica ŽOC-a pokrenuta je javna nabava opreme za sprječavanje i sanaciju iznenadnih onečišćenja mora uljnim derivatima, a isporuka se očekuje do kraja 2019. godine. Sva oprema bit će jednakih karakteristika kako bi se, u slučaju potrebe, mogla zajednički koristiti u svrhu očuvanja akvatorija Dubrovačko-neretvanske županije.

Članovi ŽOC-a raspravljali su i o dostupnosti i upotrebi eko brodica, radijusu njenog djelovanja kao i vremenu intervencije samih brodica u slučaju iznenadnih onečišćenja te o njenom budućem korištenju.

Također, predloženo je održavanje pokazne vježbe ŽOC-a u akvatoriju Luke Ploče u studenome 2019. godine.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn