Srijeda, 22 Rujan 2021
Na generalnoj probi otvaranja ljetnih igara u petak u ponoć može biti do 300 osoba

Na generalnoj probi otvaranja ljetnih igara u petak u ponoć može biti do 300 osoba

Generalna proba Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati 9. srpnja u ponoć ispred crkve sv. Vlaha no zbog  ograničenog broja mjesta slijedom COVID mjera, ulaznice će biti potrebno preuzeti ranije u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1).

Kapacitet publike s uključenom fizičkom distancom na generalnoj probi je 300 osoba. Ulaznice se preuzimaju u Festivalskoj palači, sutra 8. srpnja od 9:00 do 21:30 i u petak 9. srpnja od 9:00 do 23:00 sata, a pri preuzimanju je potrebno samo ostaviti ime i prezime te kontakt telefon. Ulazi kroz ulicu Lučarica i sa Straduna će biti otvoreni od 23:30 sati. Publiku se moli i da koristi dezinficijense za ruke dostupne na ulazima.


Zbog održavanja probi za Svečano otvaranje 72. Dubrovačkih ljetnih igara bit će ograničeno kretanje građana kada se neće moći prolaziti ispred ljekarne Kod zvonika, na izlazu Zlatarske i Kovačke ulice na Stradun te ispred crkve sv. Vlaha do Gradske kavane, prema Zeljarici, Lučarici i Ulici sv. Dominika. I to prema sljedećem rasporedu:

8. srpnja, četvrtak - od 18 sati do 1 sat poslije ponoći

9. srpnja, petak - od 18 sati do 2 sata poslije ponoći

  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre